Hva er varmeplagg

Hva er egentlig batteridrevne varmeplagg? 
 

Batteridrevne varmeplagg er en nyskapende teknologisk løsning som tilbyr en aktiv, komfortabel og justerbar varme direkte på kroppen. Disse innovative plaggene er utstyrt med innebygde varmeelementer og en oppladbar batteripakke, som gir deg muligheten til å regulere varmen etter eget ønske. 

   

Enten det er kalde vinterdager, utendørsaktiviteter eller et kaldt kontor, gir batteridrevne varmeplagg deg den ekstra varmen du trenger for å holde deg varm og komfortabel hele dagen. Plaggene er perfekt for de som elsker friluftsliv, jobber utendørs, eller rett og slett ønsker litt ekstra varme i hverdagen.

Varmeelementene i plaggene er strategisk plassert for å gi optimal varmedistribusjon på kritiske områder, som rygg, bryst, hender eller føtter, avhengig av type plagg. Med den brukervennlige knappen kan du trinnvist justere temperaturen til det nivået du selv ønsker.Det oppladbare batteriet kan levere “aktiv” varme i flere timer, avhengig av innstilling og varmenivå. Du lader batteriet enkelt via kabelen som følger med. Batteriene er utskiftbare så ønsker du varme over lengere tid kan du ta med deg et ekstra batteri. Dette resulterer i et system som er en brukervennlig og praktisk løsning for alle som fryser.  

Enten du er ute etter ekstra varme under utendørsaktiviteter, en behagelig varmekilde på kontoret, eller bare ønsker å omfavne vinteren med varme og glede, er batteridrevne varmeplagg den smarte løsningen for å holde deg varm og komfortabel gjennom hele året.  

Velkommen til en verden av skreddersydd varme!

Lukk
Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Meny

Innstillinger