Om oss

Vi vet at livet ikke bare handler om glitrende eventyr og fridager (dessverre). Nei, det er faktisk de andre 230 dagene i året som virkelig teller. Og hva med å ha det varmt og godt på disse dagene også?


La meg introdusere Less Layers. Vi er her for deg, enten du står opp tidlig for å skrape is av bilvinduene, bygger stillas i kulden eller suser avgårde på sykkelen til jobben. Vår misjon? Å tilby deg komfortable, stilrene og prisvennlige varmeklær som gjør hverdagen til en varm og koselig opplevelse. Vi tror på en fremtid der våre klær blir en uunnværlig del av din hverdag, og der du kan leve livet ditt med ekstra komfort og stil.


Så kjære hverdagshelt, slipp frykten for kulden og omfavne varmen med Less Layers. Vi er her for deg, og vi lover å gi deg varmeklær som får hverdagen til å stråle litt ekstra. Bli med oss på reisen, og opplev hvor fantastisk det kan være å være varm og stilfull selv på de mest hektiske hverdagene. Velkommen til Less Layers - der hverdagshelter blir varmere og hverdagen blir litt mer magisk!

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger