×

Less Layers Casual Heat Varmehansker

Er du lei av å fryse fingrene av deg i vinterkulden? Vel, frykt ikke - våre batteridrevne varmehansker er her for å redde dagen (og fingrene dine)! Uansett om du pendler til jobben, er på skitur med familien, eller tar en trimtur med bikkja, så er våre varmehansker ditt hemmelige våpen mot vinterkulden.

NB: Hansken har en tettsittende passform. Er du usikker på størrelse anbefaler vi at du går en størrelse opp.

Batteri og lader inkludert.

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 999.00 kr 1,499.00
Størrelsesguide

Størrelsesguide

Less Layers Batteridrevne Varmehansker


Størrelse Størrelse(EU) Omkrets Lengde
XS 6 16 - 18cm 16 - 18
S 7 18 - 20cm 18 - 19
M 8 20 - 21.5cm 19 - 20
L 9 21 - 22.5cm 20 - 21
XL 10 22 - 24 21 - 22


Størrelse
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
På lager
Beskrivelse

Er du lei av å fryse fingrene av deg i vinterkulden? Vel, frykt ikke - våre batteridrevne varmehansker er her for å redde dagen (og fingrene dine)! Skreddersydd for din daglige rutine. Uansett om du pendler til jobben, er på skogstur med familien, eller tar en trimtur med bikkja, så er våre varmehansker ditt hemmelige våpen mot vinterkulden. 

Varmehansken har et ergonomisk og formsydd design som sikrer god bevegelighet og optimal passform. Med strategisk plasserte varmeelement som strekker seg helt ut i fingertuppene og 100g Thinsulate™ isolasjon sikrer dette en jevn og komfortabel varme for hele hånden. Du kan enkelt regulere den trinnvise oppvarmingen etter behov ved å trykke på knappen. Hansken er produsert med holdbare og værbestandige materialer. Gripeflaten i geiteskinn gir en god fintfølelse i hele hånden. Det pustende ytterstoffet er behandlet med et vannavstøtende middel, slik at du holder deg tørr, varm og komfortabel uansett vær og vind. Konstruert med “touch” finger slik at du enkelt kan bruke telefon eller nettbrett uten å ta av hansken. Med et moderne og tidløst design kan du se flott ut samtidig som du holder deg varm og komfortabel. Aldri mer vil kalde hender komme i veien for ditt hverdagslige eventyr!  

Spesifikasjoner:

Tre varme nivåer (lav, medium og høy)

Opptil 5 timers batteritid (avhengig av varmenivå)

To oppladbare 7,4V 2200 mAh li-ion polymerbatteri

• 100g™ Thinsulate isolasjon

Ladetid på ca 4-timer

Gripeflate i geiteskinn

Formsydd design

Varmeelement som strekker seg helt ut i fingertuppene

Holdbare og værbestandige materialer

Touchfinger for bruk med smarttelefon og nettbrett

Les merShow less
Produktdetaljer
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Less layers Casual Heat Varmesokker
-kr 500.00
Tidsbegrenset tilbud
Less Layers
kr 999.00 kr 1,499.00

Lei av kalde føtter? Det VAR vi også! Om du går tur i snødekte fjell, nyter en avslappende kveld hjemme eller sykler til jobben vil våre varmesokker holde føttene dine gode og varme, uansett hvor eventyret tar deg!

Batteri og ladekabel inkl.

Less Layers Casual Heat Varmevotter
-kr 500.00
Tidsbegrenset tilbud
Less Layers
kr 999.00 kr 1,499.00

Er du lei av å fryse fingrene av deg i vinterkulden? Vel, frykt ikke - våre batteridrevne varmevotter er her for å redde dagen (og fingrene dine)! Uansett om du pendler til jobben, er på skitur med familien, eller tar en trimtur med bikkja, så er våre varmevotter ditt hemmelige våpen mot vinterkulden.

Batteri og lader inkludert.

Less Layers Casual Heat Varmeteppe
-kr 500.00
Tidsbegrenset tilbud
Less Layers
kr 499.00 kr 999.00

Nyt den ultimate komforten med Less Layers myke og fantastiske batteridrevne varmeteppe! Enten du ser på favorittserien din på TV, sitter ute på balkongen, eller bare vil krype inn i soveposen med en deilig følelse av komfort, vil dette varmeteppe bli din nye bestevenn!

Størrelse på teppet: 120x80cm

NB: Kobles mot din egen powerbank

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger