Hvordan bruker man egentlig batteridrevne varmeplagg: En Guide til Komfort i Kulden

Hvordan bruker man egentlig batteridrevne varmeplagg: En Guide til Komfort i Kulden 

Å takle kulden har aldri vært enklere takket være batteridrevne varmeplagg. Disse innovative klærne har raskt blitt en favoritt blant alle som ønsker å holde seg varme i kalde værforhold, enten de er på eventyr i naturen eller bare prøver å overleve den kalde årstiden. Men hvordan bruker du egentlig disse klærne for å få mest mulig ut av dem? I dette innlegget vil vi utforske noen enkle råd for å hjelpe deg med å dra nytte av fordelene med batteridrevne varmeplagg. 

1. Lad opp batteriene: Før du tar i bruk plaggene må du sørge for at batteriene er fulladet. Dobbeltsjekk bruker manualen for riktig ladetid og prosedyre for oppladning. Det er viktig å ha fulladede batterier for å oppnå lengst mulig varmetid. 

2. Kle deg riktig: Det gode gamle trelagsprinsippet er en god metodikk å følge. Start med å kle deg i et grunnlag av vanlige klær som passer til værforholdene gjerne ull tett inntil kroppen. Deretter kan du supplementere med et varmeplagg som mellomlag. Avslutt med et vind/vannavstøtende ytterlag utifra forholdene. Varmeplagget fungere optimalt jo nærmere kroppen det sitter. 

3. Slå på Klærne før du fryser: Du skrur enkelt på produktet ved å trykke på knappen på varmeplagget. Vi anbefaler at du begynner på det varmeste nivået og kjenner på om dette er nok før du justerer videre opp mot fult. Vi anbefaler også at du tar i bruk et lavt varmenivå før du eventuelt begynner å fryse. Det er lettere å holde seg varm en å varme opp igjen. 

4. Velg riktig Temperatur: En av de store fordelene med batteridrevne varme klær er at du kan tilpasse temperaturen etter dine preferanser. Ønsker du mer varme? Bare øk temperaturen. Hvis du blir for varm, kan du enkelt redusere den. 

5. Vær Forsiktig Med Ledningene: Pass på at du håndterer ledningene forsiktig for å unngå å skade dem. De er vanligvis plassert inne i klærne, så vær oppmerksom når du justerer passformen eller pakker den ned i sekken. 

7. Husk å slå av når produktet ikke er i bruk: Når du ikke lenger trenger den ekstra varmen eller skal pakke bort produktet, husk og slå av varmen og evt. Koble ut batteriet. Da blir det mindre slitasje og produktet slår seg ikke på ved et uhell. Dette er også en fin måte å spare batteritid på ved lengere aktiviteter. 

8. Vedlikehold og Rengjøring: Husk å dobbeltsjekk vaskinstruksene før du vasker plagget! Alle Less Layers varmeplagg kan vaskes, men ikke alle tåler vaskemaskin. Husk også å fjerne batteriet før en eventuell vask.  

 

Vi håper disse rådene kan bidra til at du får bedre, lengere og flere utendørsopplevelser i kaldt klima!

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger